Spisekroken

Rause porsjoner med nymotens husmannskost og lokale råvarer presentert tradisjonelt men tidsriktig. Spisekroken byr på spesialiteter som kalvekjake, reinsdyrbiff, geitekilling og ørret.

Spisekroken

Rause porsjoner med nymotens husmannskost og lokale råvarer presentert tradisjonelt men tidsriktig. Spisekroken byr på spesialiteter som kalvekjake, reinsdyrbiff, geitekilling og ørret.

Fakta

Adresse
Klostergaten 8, 5005 Bergen

Veiledende åpningstider
Mandag – Lørdag 16:00 – 23:00
Søndag 15:00 – 22:00

Telefon
+47 55 23 01 15

Nettsted
http://www.spisekroken.no/

Kort om Spisekroken Klosteret

Under Bergen Matfestival: Trippel matfestivalmeny!

Spisekroken Klosteret har laget en spesialutgave av sin trippelmeny til Bergen Matfestival. Tradisjonen tro får du 3(!) forretter på ett brett, en hovedrett og 3(!) desserter.

Tre forskjellige forretter på ett brett:

  • Grillet makrell med grønn tomat emulsjon av Brimsetomater, hvit geitost fra Haukeli og ristede solsikkekjerner
  • Kalvetartar med steinsoppmajones, persillerotchips, kapers, syltet rødløk og speket eggeplomme
  • Marinerte kamskjell med eplegele, agurk, eple, estragonmajones og sitronvinaigrette

Deretter følger spesialiteten deres til hovedrett:

  • Kalv fra Sogn med syltet kantarell, confitert jordskokk, løkpure, samt brunet løpstikkesmør

… og til slutt tre desserter på ett brett:

  • Sjokoladedrøm med solbær fra hagen!
  • Yoghurt fra Krokeide med tindvedsorbet, sukret tindved, kanelsprøtt og harvesmuler
  • Gode oster fra norske ystere, stikkelsbær, ristede mandler og knekkebrød

Pris for trippel matfestivalmeny: 595,-

Vinpakke 395,- /Juicepakke 185,-

Bestill bord her

Mattilbud og spesialiteter

Rause porsjoner med nymotens husmannskost og lokale råvarer presentert tradisjonelt men tidsriktig. Spisekroken byr på spesialiteter som kalvekjake, reinsdyrbiff, geitekilling og ørret. Her har du et godt utvalg fra både hav og land. Den berømte Spisekroken-menyen gir en rik måltidsopplevelse, med tre forretter på en planke, en hovedrett, og til slutt, tre små desserter. Prøv den gjerne med husets akevittplanke.

Atmosfære

Spisekroken er en liten og intim restaurant med god atmosfære og svært erfarne servitører. Restauranten ligger på Klosteret på Nordnes, et område  preget av historiske, godt bevarte trehus midt i Bergen.