Bare Natur
Restauranten gjør vestlandsk tradisjonsmat om til tapas. Restauranten er først og fremst et sted for middag, men serverer lunsj mot slutten av uken.
Restauranten gjør vestlandsk tradisjonsmat om til tapas. Restauranten er først og fremst et sted for middag, men serverer lunsj mot slutten av uken.
Fakta
Kort om Bare Natur
Under Bergen Matfestival
Battle of Hardanger: Fredag 3. september
Store Naa Siderkompani og Aga Sideri kjemper om hvem som har den beste sidermenyen til maten på Bare Natur. Det blir to seatinger på fredag, kl.17:30 og 20:30.
Gin og akevitt-middag med Stig Bareksten: Lørdag 4. september
Gled deg til gin, akevitt og annet gøy fra Flesland. De krative kokkene på Bare Natur har lagt hodene i bløt, og komponert en 5-retters meny med både gin og akevitt i maten. En unik opplevelse. Middagen begynner kl.19:00, og koster 995,-
Mattilbud og spesialiteter
Maten på Bare Natur har sitt utspring fra kjøkkenet på Bare Restaurant og er basert på mange av de samme råvarene, men menyen er enklere og prisene enda hyggeligere. Kjør deg opp på deilig mat og vin!
Atmosfære
Bare Natur ligger ned en trapp på Vågsallmenningen. Interiøret er en krysning mellom tradisjonell rustikk og moderne bar. De har en åpen kjøkkenløsning som gjør at gjestene kan se maten bli tilberedt. Her er det alltid god stemning!