Colonialen - Litteraturhuset
Colonialen Litteraturhuset består av en kafé og et brasserie, med servering fra frokost til kvelds. Kjøkkenet byr på klassiske retter som blåskjell, fisk og kjøtt inspirert av nordiske og kontinentale tradisjoner. Matserveringen komplementeres med et rikt vinutvalg som serveres av kunnskapsrike vinkelnere.
Colonialen Litteraturhuset består av en kafé og et brasserie, med servering fra frokost til kvelds. Kjøkkenet byr på klassiske retter som blåskjell, fisk og kjøtt inspirert av nordiske og kontinentale tradisjoner. Matserveringen komplementeres med et rikt vinutvalg som serveres av kunnskapsrike vinkelnere.
Fakta
Veiledende åpningstider
Mandag – Fredag: 09:00 — 23:00
Lørdag: 11:00 – 23:00
Telefon
+47 55 90 16 00
Nettsted
https://colonialen.no/litteraturhuset/
Adresse
Østre Skostredet 5-7, 5017 Bergen
Kort om Colonialen – Litteraturhuset
Under Bergen Matfestival
JAZZ & VIN i kafeen fredag kveld.
A night in Paris i Brasseriet lørdag
Nydelig drømmende stemning med flott musikk fra flinke musikere i Bergen. Brasseriet vil servere alt det beste du kan tenke deg når du besøker romantiske Paris. Med litt fantasi og godt selskap ligger alt til rette for “A night in Paris”!!!
Kveldens band består av fire etablerte jazzmusikere fra Bergen, musikere fra bla. Evigheten, Dumbo Casino og Húm. Rakel Anna Kristjánsdóttir (vokal), Peter Søreide (gitar), Sverre Sæbø (kontrabass) og Cato Lyngholm (trommer).
Mattilbud og spesialitet
Colonialen Litteraturhuset består av en kafé og et brasserie, med servering fra frokost til kvelds. Kjøkkenet byr på hverdagsgastronomi med klassiske retter som blåskjell, fisk og kjøtt, inspirert av nordiske og kontinentale tradisjoner. Matserveringen komplementeres med et rikt vinutvalg som serveres av kunnskapsrike vinkelnere. På menyen finnes vegetarretter som risotto, salater og nøttesteik. Utvalget varierer med sesong.
Atmosfære
Colonialen kafé og brasseri ligger på Litteraturhuset i Østre Skostredet. Lokalene er innredet med nordisk design og myke, moderne linjer som gjør restaurantopplevelsen personlig, uformell og intim.