fbpx

Clarion Hotel Admiral

Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen

Clarion Hotel Admiral

Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen

Fakta

Telefon
+47 55 23 64 00

Nettsted
https://www.nordicchoicehotels.com/clarion-hotel-admiral/

Adresse
C. Sundts gate 9, 5004 Bergen

Kort om Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral ligger i en gammel og ærverdig pakkhusbygning fra 1904, og ønsket sine første gjester velkommen allerede i 1987. Etter omfattende renovering er dette et hotell med historie i veggene og nye impulser rett utenom døren.

Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen, den berømte Bryggen, Fløyen og fisketorget. Med sjøen på tre sider får man en maritim følelse og nærhet til historiske Bergen. Strandkaiterminalen, hvor fergene til blant annet Stavanger og nordover i fylket går, ligger like ved hotellet, og fem minutter unna med taxi ligger Bergen Jernbanestasjon. På Clarion Hotel Admiral vil du møte vår fantastiske stab som gjør det de kan for at gjestene får en minnerik og personlig opplevelse på hotellet og i byen vår.

Med restaurantens beliggenhet direkte mot Vågen er det naturligvis sjømat som står i fokus på restaurantens meny. Hvis været er fint kan du nyte middagen på terrassen, med føttene nesten i sjøen. Ferske, lokale råvarer tilberedt av deres kreative og dyktige kokketeam. På menyen finner du blant annet deres variant av Plukkfisk, Fish & Chips panert i tang og surdeig, og ikke minst den populære Risottoen med ørret og krepsehaler.