fbpx

Opus XVI

Hotell, restaurant og kulturarena

Opus XVI

Hotell, restaurant og kulturarena

Fakta

Adresse
Vågsallmenningen 16, 5014 Bergen

Telefon
+47 53 01 22 00

Nettsted 
http://opusxvi.no/

 

Kort om Opus XVI

Som slektninger av Edvard Grieg, er det deres ønske å gi gjestene en helt enestående opplevelse – en klassisk, men moderne vri på hotellopplevelsen som gir deg et unikt innblikk i komponistens rike liv og erfaringer. Opus 16 kan by på 65 unike og lukseriøse rom midt i hjertet av Bergen. Hvert rom er individuelt utformet med et klassisk, men likevel moderne design.

Den unike arkitekturen til bygget gjør at alle rommene har en helt egen personlighet og sjarme. Fra hotellet kan du nyte utsikten mot Fløyen eller mot vakre Vågsallmenningen. Deres ønske er å ta vare på og dyrke den helt særegne identiteten til bygningen og den rike historien som bor i veggene, slik at de kan gi deg opplevelse du sent vil glemme.

Restauranten

I brasseriet på Opus 16 finner du både tradisjonelle retter og nye spennende smaker. Her har kjøkkensjef Colin Lee og restaurant-teamet satt sammen en strålende brasseriemeny. På hotellet kan du bestille bord til deres anerkjente afternoon tea-servering, og nyte en ekskusiv á la carte-frokost. Restaurant Opus 16 har en brennende lidenskap for lokale kvalitetsprodukter og er alltid på søken etter de aller beste smakene.