fbpx

Introduserer The Social og deres nydelige 3-retters festivalmeny!

Introduserer The Social og deres nydelige 3-retters festivalmeny! 2560 2560 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
1. sept

Tidspunkt
Fra kl.15:30

Sted
C. Sundts gate 9

Pris
525,- / 615,- 

Påmelding

Del på Facebook

Introduserer The Social og deres nydelige 3-retters festivalmeny!

Denne helgen åpner The Social, Clarion sitt nye restaurantkonsept, og til årets Bergen Matfestival har kokkene også satt sammen en nydelig 3-retters festivalmeny med fokus på lokalt og råvarer fra havet. Festivalmenyen kan du bestille både fredag og lørdag!

Baren åpner fredag kl 15:30 og kokkene lager til nydelige smaksprøver for de som kommer innom før restauranten åpner. Restauranten og baren er åpen fra kl 17:00-21:30, og dette er festivalmenyen du kan glede deg til:

KAMSKJELL Kamskjell duo med asparges, syltet rødløk og ristede sesamfrø
Vin: Veingut Messmer, Riesling

PIGGVAR Piggvarfilet med petit-pois purè, fondantpotet, lardo og rødvinsaus
Vin: Fontanafredda Briccotondo, Barbera

SITRON Sitronkake, lemon curd og sitronsorbet
Vin: Alambre moscatel de setúbal Vinpakke 240,- / 375,-

2- retters 525,- 3- retters meny 615,-

Bordreservasjoner kan sendes til cl.admiral@socialbarbistro.no

Kort informasjon om The Social:

The Social Bistro på Clarion Hotel Admiral ligger ved sjøkanten, med fantastisk utsikt over Vågen, Bryggen og Fløyen. Det går en langstrakt terrasse utenfor, direkte over sjøen. På fine dager kan både aperitiffen og middagen inntas her. Med Bryggen i Bergen som bakteppe, er det naturlig at vi serverer deilig sjømat fra lokale kvalitetsleverandører –sammen med klassiske bistro retter. Måltidet kan med fordel avsluttes i sofaene i vårt koselige barområde.

Arrangementer