fbpx

Festivalmeny på Colonialen 44

Festivalmeny på Colonialen 44 1918 1280 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
29.aug-2.sept

Tidspunkt
Fra kl.18:00

Sted
Kong oscars gate 44

Pris
1190,- for meny

Påmelding

Del på Facebook

På Colonialen 44 er det fokus på sesong og råvarer fra lokale bønder. Her har de satt sammen en fantastisk festivalmeny til Bergen Matfestival, inspirert av tradisjoner, internasjonale impulser og nydelige lokale smaker.

Dette står på menyen til Colonialen 44 gjennom hele festivaluken:

  • Oksetartar med geitemelk og bokhvete
  • Risotto med skalldyrsbisque og reker
  • Breifalbbkjake med fiske espuma, soppure og ørretrogn
  • Konfitert kyllinglår med squash, stikkelsbær og kantareller
  • Ost med knekkebrød og honning
  • Butterscotch med nyr og solbær

Arrangementer