FAKTA
Dato
1.-2.sept
Tidspunkt
Fra kl.18:00
Kjøttbasaren, Vetrlidsallmenningen 2
Pris
Meny: 1495,-
Del på Facebook
Bli med på en smaksreise i vestlands-delikatesser når Restaurant 1877 inviterer til feiring under Bergen Matfestival.
Kjøkkensjef Nikolas S. Carlsen og resten av det dyktige teamet har satt sammen en storslått 10-retters meny, som vil få smaksløkene dine til å danse av glede. Menyen er kun tilgjengelig 1. og 2. september.
Krumkake av kyllingskinn
Egg og granskudd
Rossini Caviar Gold selection
Blodterte
Karamelisert rømme
Akkar «Escabeche»
Rossini Caviar Black
Lardo fra Varegga
Kamskjell fra Scalmarin
Ferske erter
Dashi av kamskjell og sitronverbena
Taskekrabbe
Villsopp og trøffel
Kalix Løyrom
Beurre Blanc på myse
Modnet Sterling Kveite
Purre og ramsløk
Syrnet fløte
Grillet Breiflabb
Variasjon på løk
Salte stikkelsbær
Sauce «Matelote» og smør
Tørrmodnet okse fra Jens Eide
Rødkål og cassis
Skogsyre
Sauce Bordelaise
Reinsdyrhale «Riette»
Tyttebær og sirup
Brioche
Pistasjnøtter
«Øllebrød»
Fløtekrem og rips
Miso-toffee
Sitrontagetes
Saup-kake
Yoghurt fra Voss