fbpx

En reise i vestlands-delikatesser på Restaurant 1877

En reise i vestlands-delikatesser på Restaurant 1877 2560 1708 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
1.-2.sept

Tidspunkt
Fra kl.18:00

Sted
Kjøttbasaren, Vetrlidsallmenningen 2

Pris
Meny: 1495,-

Påmelding

Del på Facebook

Bli med på en smaksreise i vestlands-delikatesser når Restaurant 1877 inviterer til feiring under Bergen Matfestival.

Kjøkkensjef Nikolas S. Carlsen og resten av det dyktige teamet har satt sammen en storslått 10-retters meny, som vil få smaksløkene dine til å danse av glede. Menyen er kun tilgjengelig 1. og 2. september.

Krumkake av kyllingskinn
Egg og granskudd
Rossini Caviar Gold selection

Blodterte
Karamelisert rømme
Akkar «Escabeche»
Rossini Caviar Black
Lardo fra Varegga

Kamskjell fra Scalmarin
Ferske erter
Dashi av kamskjell og sitronverbena

Taskekrabbe
Villsopp og trøffel
Kalix Løyrom
Beurre Blanc på myse

Modnet Sterling Kveite
Purre og ramsløk
Syrnet fløte

Grillet Breiflabb
Variasjon på løk
Salte stikkelsbær
Sauce «Matelote» og smør

Tørrmodnet okse fra Jens Eide
Rødkål og cassis
Skogsyre
Sauce Bordelaise

Reinsdyrhale «Riette»
Tyttebær og sirup
Brioche
Pistasjnøtter

«Øllebrød»
Fløtekrem og rips
Miso-toffee

Sitrontagetes
Saup-kake
Yoghurt fra Voss

Arrangementer