fbpx

Eksklusiv Bergen Matfestival-meny på Nama: Kun for en kveld!

Eksklusiv Bergen Matfestival-meny på Nama: Kun for en kveld! 1920 2560 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
1. sept

Tidspunkt
Kl. 19:00

Sted
Lodin Lepps gate 2B

Pris
Mat 1.999,- Vin 1.200,-

Påmelding

Del på Facebook

Kjøkkensjef Petro Gudzovatyi har satt sammen en drømmemeny til Bergen Matfestival. Her får du det beste av sjømat, sammen med økologiskprodusert foie gras. 

Petro kommer opprinnelig fra Ukraina og har blant annet jobbet med sushi i Abu Dhabi og  i Polen for den verdenskjente restaurantgruppen Nobu. Han har også tidligere konkurrert i finalen i World Sushi Cup og har fått flere sushi-utmerkelser som svart belte i Kuro Obi Dan og gjennom Japan Sushi Association. Nå har han laget en nydelig festivalmeny kun for deg, som serveres på Nama under Bergen Matfestival.

Dette er rettene du kan glede deg til:

Oyster Shooter
Lokale østers med dashi ponzu og rød yuzu koso

Hamachi foie gras sashimi
Med soya, foie gras og trøfler

Sushi selections
Et utvalg av den beste lokale sjømaten i sesong

Foie gras unagi terrine med ichiban yakiniku
Foie gras med japansk ferskvanns ål og hjemmelaget yakiniku-saus

Røkt chillian seabass
Lettrøkt havabbor ned kremet parmesansaus og sesongens japanske sopp

Dessert
Ostekake med bringebær-foie gras og basilikumsorbet

All foie gras som brukes i denne menyen er fra La Pateria De Sousa som produserer naturlig, økologisk foie gras uten tvangsforing. Derfor er den også kun tilgjengelig en gang i året! Ønsker du å lære mer om hvordan produksjonen foregår kan du se denne videoen:

 

 

Arrangementer