fbpx

Lag din egen Grana Padano-pasta med trøffel hos Boccone

Lag din egen Grana Padano-pasta med trøffel hos Boccone 1920 662 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
1. sept

Tidspunkt
Kl.14-15

Sted
Nedre Ole Bulls plass 4

Pris
260,- pr person

Påmelding

Del på Facebook

Hver tirsdag har Boccone et eksklusivt innslag på menyen, når de serverer kremet rigatone-pasta med trøffel, rett fra Grana Padano hjulet. Denne retten har blitt en kjempe-hitt hos dem med over 1,1 millioner visninger på sosiale medier. Nå får du mulighet til å bli med å lage denne retten selv! Kun under Bergen Matfestival.

Hva er går konseptet ut på?

Oppvarmet konjakk tennes og flamberes inne i et massivt hjul av Grana Padano. Etter hvert som alkoholen brenner av, skrapes den smeltede osten bort. Rigatoni-pasta tilsettes og slenges, mens mer og mer ost smelter rundt pastaen. Deretter krydres pastaen med mye knust pepper og drysses med trøffel. Deretter serveres retten til slutt i en bolle rett til bordet ditt.

Det vil bli gruppepåmelding til dette mini-pastakurset:

14:00 – min 4 påmeldte per gruppe
14:15 – min 4 påmeldte per gruppe
14:30 – min 4 påmeldte per gruppe
14:45 – min 4 påmeldte per gruppe
15:00 – min 4 påmeldte per gruppe

For påmelding send mail til gm@boccone.no

Arrangementer