fbpx

Kick-off med makrellstørje-skjæring og smaking på NAMA

Kick-off med makrellstørje-skjæring og smaking på NAMA 1024 633 Bergen Matfestival

FAKTA

Tidspunkt
Kl.11:00

Sted
Lodin Lepps gate 2B,

Påmelding

Del på Facebook

I flere år har havforskerne forsøkt å få til levendelagring av makrellstørje, og nå har de endelig fått det til! Nama har fått hendene i en av dem, på hele 200kg, og nå vil de at du skal få smake makrellstørje som en kick-off til Bergen Matfestival!

Nama inviterer deg til skjæring og smaking av makrellstørje, mandag 28. aug. Kom kl.11 for å bli med på skjæringen, eller kl. 13 om du kun vil delta på smakingen. Otte Bjelland fra Havforskningsinstituttet kommer også for å dele med sin kunnskap om makrellstørjen og levendelagringen.

Velkommen til en helt unik opplevelse av en av verdens og vestlandets mest eksklusive delikatesser!

Send mail til post@namasushi.no for å melde deg på, med informasjon om du kommer kl.11 eller kl.13.

NB! Kun 20 plasser.

Arrangementer