I hjertet av Bergens kulturelle hovedgate finner du det grønne huset på Engen. Her får du klassisk steakhouse-servering, utført med perfeksjon. Under Bergen Matfestival har Engen en lekker festivalmeny, og på lørdag kommer Niklas Kleppe fra Mousey Wine for å fylle glasset ditt med noe godt!
Med gode og saftige råvarer i fokus serverer de smaksopplevelser du sent vil glemme! Her er Engens 2-retters festivalmeny under Bergen Matfestival:
Grillet østers
Gratinert med urtesmør og nduja. Retten serveres med salat.
Langtidsstekt oksebrisket
Glasert med oksesjy og sennepsfrø. Servert med kremet potetpuré og syltet grønnsakker /
2-retter 595,- Vinpakke 420,-
Lørdag fra kl. 17:00-22:00 kommer Niklas Kleppe fra Mousey Wine til Engen for å skjenke deilig vin. Du får en smakeflight til 420,. pr person for 4 viner. Gled deg til bobler, rødt, oransje og rosé. 100% naturlige viner!