fbpx

Grillet østers, oksebrisket og vin fra Mousey Wines på Engen

Grillet østers, oksebrisket og vin fra Mousey Wines på Engen 2560 1920 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
1.-2.sept

Tidspunkt
Kl. 16-22 / 13-22

Sted
Engen 30

Pris
595,- 

Påmelding

Del på Facebook

I hjertet av Bergens kulturelle hovedgate finner du det grønne huset på Engen. Her får du klassisk steakhouse-servering, utført med perfeksjon. Under Bergen Matfestival har Engen en lekker festivalmeny, og på lørdag kommer Niklas Kleppe fra Mousey Wine for å fylle glasset ditt med noe godt!

Med gode og saftige råvarer i fokus serverer de smaksopplevelser du sent vil glemme! Her er Engens 2-retters festivalmeny under Bergen Matfestival:

Grillet østers
Gratinert med urtesmør og nduja. Retten serveres med salat.

Langtidsstekt oksebrisket
Glasert med oksesjy og sennepsfrø. Servert med kremet potetpuré og syltet grønnsakker /

2-retter 595,-  Vinpakke 420,-

Lørdag fra kl. 17:00-22:00 kommer Niklas Kleppe fra Mousey Wine til Engen for å skjenke deilig vin. Du får en smakeflight til 420,. pr person for 4 viner. Gled deg til bobler, rødt, oransje og rosé. 100% naturlige viner!

 

Arrangementer