fbpx

Bli en sausemester på 1-2-3!

Bli en sausemester på 1-2-3! 2067 1240 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
2. sept 15:00-16:00

Tidspunkt
15:00-16:00

Sted
Kursteltet på Festplassen

Pris
BT-fordel/student 200,- Ordinær 250,-

Påmelding

Del på Facebook

Bli en sausemester på 1-2-3! 

På dette kurset får du de beste tipsene til hvordan du lager nydelige sjømatsauser i tre enkle trinn. Tips til perfekt fisk får du også på kjøpet, når selveste mat- og restaurantansvarlig for Fjordtind Hotels, Christer Økland, tar turen til Bergen Matfestival. Her lærer du hvordan du lager tre gode sauser med lokale urter og sider, og hvordan du kan jobbe med varmebehandling av ulike fiskesorter for å få det perfekte resultatet.

Vestavin fra Jølster setter nydelig fruktvin til smårettene du får servert, og Christer forteller deg hva som gir de beste mat- og drikkekombinasjonene. Gled deg til fortryllende smaksopplevelser, og til å bli en ekte sausemester på 1-2-3.

Arrangementer