fbpx

Lær hemmeligheten bak ekte sushi!

Lær hemmeligheten bak ekte sushi! 2067 1240 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
1. sept 14.00-15.00

Tidspunkt
14.00-15.00

Sted
Kursteltet på Festplassen

Pris
BT-fordel/student 200,- Ordinær 250,-

Påmelding

Del på Facebook

Å bli sushi-kokk krever syv års utdannelse, men på dette kurset lærer du noen av snarveiene til suksess!

På dette kurset får du servert noen av hemmelighetene bak god sushi, slik at du kan briljere hjemme. Vi får besøk av en av landets fremste sushi-kokker, Petro Gudzovatyi fra Nama Sushi, som lærer deg noen av sine beste teknikker. Petro kommer opprinnelig fra Ukraina og har blant annet jobbet med sushi i Abu Dhabi og  i Polen for den verdenskjente restaurantgruppen Nobu. Han har også tidligere konkurrert i finalen i World Sushi Cup og har fått flere sushi-utmerkelser som svart belte i Kuro Obi Dan og gjennom Japan Sushi Association.

På kurset lærer du blant annet å tilberede risen, hvordan du sikrer god kvalitet på fisken, og hvordan du lager sashimi, nigiri og maki. Her har du anledning til å lære fra en av de aller beste i faget, og du får smake sushi fra øverste hylle.

Sushi og frisk eplesider går sammen som hånd i hanske, og du kan glede deg til edle dråper i glasset fra Håkon hos Kvestad Sideri.

Arrangementer