fbpx

Smak og prat – til bords med Vestlandets beste drikkeprodusenter

Smak og prat – til bords med Vestlandets beste drikkeprodusenter 2067 1240 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
1. - 2. sept

Tidspunkt
11.00-12.00

Sted
Kursteltet på Festplassen

Pris
BT-fordel/student 280,- Ordinær 350,-

Påmelding

Del på Facebook

«Smak og prat kurs» – til bords med Vestlandets beste drikkeprodusenter

Under Bergen Matfestival inviterer vi til «Smak og prat»-kurs der du sitter til bords med drikkeprodusentene.

På kurset får du servert en planke med øl, sider og brennevin, og lære mer om fantastisk drikke fra dyktige Vestlands-produsenter. Smakingene ledes av Thomas Digervold som er både øl-sommelier og pommelier (sider-sommelier).

Du får smake på tre drikker fra tre lokale produsenter, og til hver drikke disker Torjus Slettsnok opp med en digg smårett som serveres til.

Kursene holdes i Smak & prat kurstelt på Festplassen, og varer ca. 45 minutter.
Vær rask ute, for det er få billetter til hvert kurs.

Gled deg til lett og ledig stemning, gode smaker og en fin prat – tett på produsentene!

Oversikt kurs – kjøp billetter til høyre:

  • Fredag 1.9. kl. 15.30 – med Hardangerbonden, Hardanger Bryggeri og OSS Craft Distillery/Bareksten
  • Fredag 1.9. kl. 17.30 – med Aga Sideri, Store Naa Siderkompani og Feddie Distillery
  • Fredag 1.9. kl. 19.00 – med Ulvik Frukt & Cideri, 7 Fjell Bryggerier og Alde Sider (issider)
  • Lørdag 2.9. kl. 12.00 – med Store Naa Siderkompani, Vestavin og Kvestad Sideri (issider) 
  • Lørdag 2.9. kl. 13.30 – med Lofthus Sideri, Hardanger Bryggeri og Oss Craft Distillery/ Bareksten
  • Lørdag 2.9. kl. 15.00 – med Harding Sideri, 7 Fjell Bryggerier og Feddie Distillery

Arrangementer