fbpx

Verdens beste sjømat og klassiske cocktails fra Bareksten

Verdens beste sjømat og klassiske cocktails fra Bareksten 2067 1240 Bergen Matfestival
Utsolgt!

FAKTA

Dato
2. sept 16:30-17:30

Tidspunkt
16:30-17:30

Sted
Kursteltet på Festplassen

Pris
BT-fordel/student 200,- Ordinær 250,-


Del på Facebook

Verdens beste sjømat og klassiske cocktails fra Bareksten

Bli inspirert med delikatesser fra havet, botanikk og destillering. På dette kurset opplever du nye spennende smakskombinasjoner fra både sjø og land. Den prisbelønte ginmakeren Stig Bareksten og kjøkkensjef Christer Økland fra Fjordtind Hotels tar deg med på en spennende smaksekspedisjon med noe av det beste fra Vestlandet.

Det blir klassiske coktails, som Barekstens egen favoritt, dry martini, og du får kreative småretter på kamskjell, krabber og skjell – lokale delikatesser som eksporteres til anerkjente restauranter over hele verden. Opplev hva som gjør at nettopp sjømat og gin passer så godt sammen, fra de beste på området.

Arrangementer