fbpx

Finale i Godfisk-Familien

Finale i Godfisk-Familien 1181 787 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
2. sept

Tidspunkt
14:00-15:30

Sted
Scenen på Festplassen


Del på Facebook

Velkommen til finale i Godfisk-Familien!

Bli med å hei frem familiene på Festplassen lørdag 2. september!

Vår kompetente jury, bestående av representanter fra Norges Sjømatråd, matanmelder Nanette Nartey fra Bergens Tidende, og den erfarne kokebokforfatteren og matentusiasten Trude Drevland, plukker ut finalistene. Og som om ikke det var nok, vil den anerkjente sjømatkokken Fredrik Hald være konferansier i finalen.

I forberedelsene til konkurransen har hver familie blitt hjulpet av dyktige restaurantkokker som hjelper dem på vei til finalen. Årets mentorkokker er tidligere landslagskokk Adam Bjerck fra Bjerck Restaurant & Bar, Lotta Olsson fra Lola Bistro, og Morten Tungesvik bak den nye restauranten Brasserie Chérie. Mentorkokkene vil også hjelpe familiene ved å svare på spørsmål i finalen

Vi gleder oss også  til å få besøk av William fra MGP Junior som skal underholde publikum under finalen! Han vant MGPjr 2022 med sangen «Tusen tanker». Sangen handler om å legge alle forskjellige tanker vekk og bare drømme seg bort. Han er ute med ny musikk og vi gleder oss å høre!

Finalistene er enda ikke trukket ut. Hvis dette høres ut som noe for deg og din unike familie kan dere melde dere ved å trykke HER!

Velkommen!

Arrangementer