fbpx

Vi feirer Bergen Matfestival med langbordssmiddag på Lystgården

Vi feirer Bergen Matfestival med langbordssmiddag på Lystgården 2560 1286 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
30. aug

Tidspunkt
19:00

Sted
Lystgården på Landås

Pris
Kr. 200,-

Påmelding

Del på Facebook

Velkommen til deilig langbordsmiddag med god stemning! Denne uken feirer vi Bergen Matfestival, og vi samarbeider om to langbordsmiddager.

Onsdag 30. august vil du få middag laget av sjømatlegenden Fredrik Hald. Sjømat er tett vevet sammen med vår regions historie og Fredrik vil fortelle om historien og egenskapene til råvarene som kommer rett fra sjøen. Denne kvelden vil vi ikke selge alkohol, men derimot ha et spennende utvalg av alkoholfrie drikker å kjøpe i baren.

Med mat fra hav og jord til bord inviterer vi til langbordet, både fysisk og mentalt.

Lystgården er huset for menneskemøter og matopplevelser som fremmer økologisk og sosial bærekraft, og hit kommer matentusiaster av alle slag, bonden, kokken eller naboen for å lage langbordsmiddag som er åpen for alle. Du kan komme alene, eller sammen med venner! Vi serverer en god middag som spises i fellesskap med ukjente og kjente på Lystgården. Fokus er alltid på kortreist mat med lokale råvarer! Det blir stort sett servert vegetarretter, men av og til kjøtt og fisk med en historie. Vi er en møteplass for alle, og har en fleksibel prismodell fordi vi ønsker at alle skal kunne ha anledning til å være med uansett økonomiske.

Påmelding: https://app.checkin.no/event/59344

Bergen Matfestival i byen vår!

Det skjer utrolig mye bra, gøy, lærerikt og smakfullt under årets festival, finn ut mer om dette på www.matfest.no

Arrangementer